Galaxy C9 Pro'nun 128GB Versiyonu TENAA'da Ortaya Çıktı

Samsung'un Galaxy C serisinin en üstünde yer alan Galaxy C9 Pro, 128GB dahili depolama alanına versiyonu ile Çin sertifika kurumu TENAA üzerinde ortaya çıktı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un son dönemde Galaxy Note 7 fiyaskosunu yaşamasına rağmen satışlarını artırmasındaki en önemli etken, hiç şüphesiz şirketin alt ve orta seviyede sunduğu akıllı telefon modellerinin yüksek satış rakamları oldu. Bu noktada önemli bir paya sahip olan Galaxy C Serisinin yeni bir üyesi daha Çin sertifika kurumu TENAA üzerinde görüntülendi. 

Samsung Galaxy C9 Pro'nun yeni bir versiyonu TENAA veri tabanında tespit edildi. SM-C9008 model kod numarasına sahip olan Galaxy C9 Pro'nun yeni versiyonunun ilk olarak dikkat çeken özelliği ise standart Galaxy C9 Pro modelinden farklı olarak 128GB dahili depolama alanına sahip olması. Devasa dahili depolama alanı dışında Galaxy C9 Pro ile aynı özelliklere sahip olan cihazın, RAM kapasitesinin de farklı olmadı bekleniyordu. 

Standart Galaxy C9 Pro modeli SM-C9000 model kod numarası ve 64GB dahili depolama alanına sahip olarak satışa sunulmuş durumda. Standart Galaxy C9 Pro SM-C9000 modelinin renk seçenekleri arasında altın, pembe altın ve siyah renkler yer alırken, TENAA listesinde ortaya çıkan yeni varyant için yalnızca siyah ve Altın renk seçeneklerinden bahsediliyor.

Samsung'un bu yeni versiyon Galaxy C9 Pro modeli için ne zaman piyasaya sürüleceği ve hangi fiyat etiketini taşıyacağı üzerine bir bilgi mevcut değil. Fakat tahminlere göre Hindistan ve Çin gibi büyük pazarlara sahip ülkelerde satışa sunulacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp