Galaxy C9 Pro, çok yakında Çin dışında da satışa sunulacak

Samsung'un Galaxy C9 Pro akıllısının uluslararası versiyonu Wi-Fi Alliance'de ortaya çıktı

Bu sene Samsung, farklı pazarlarda bir çok akıllı telefon modelini sundu. Her ne kadar Galaxy Note7 fiyaskosu ile firma büyük zarar etse de hala, diğer akıllı telefon modellerinin satış rakamları ile 2016'da zirvede yer alıyor.

Galaxy S ve Galaxy Note serisini bir kenara bırakacak olursak eğer, Samsung'un ilgi çeken modelleri arasında Galaxy A serisi yer alıyor ve bu sene bir çok Galaxy A modeli pazara sunuldu. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'e büyük ilgi gösteren Samsung, geçtiğimiz Ekim ayında Galaxy C9 Pro adındaki yeni bir modelini de bu pazarda satışa çıkarmıştı.

Samsung, Galaxy C9 Pro'yu şu ana kadar sadece Çin pazarında satışa sunarken, görülen o ki çok yakında farklı pazarlarda da bu akıllı telefonu satışa çıkartacak. Galaxy C9 Pro'nun uluslararası versiyonu Wi-Fi Alliance'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Samsung SM-C900F model numarası ile görünmesi bu cihazın uluslararası versiyon olduğuna büyük kanıt olmakta.

Henüz ne zaman ve hangi ülkelerde Samsung SM-C900F akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağı yönünde bilgi olmazken, teknik özellik olarak ise Çin versiyonu ile benzer olması bekleniyor.

Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefon 6" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olmakta.

Cihazın diğer özellikleri ise Qualcomm Snapdragon 635 yonga seti, 6GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 16MP ön kamera, 4.000mAh batarya olmakta.

Whatsapp