Galaxy C9 Pro akıllı telefonun siyah renkli versiyonu ortaya çıktı

Samsung'un yeni Galaxy C9 Pro modeli siyah rengi ile göründü.

Yeni modeller sunmaya devam eden Samsung, son dönemde de bazı yeni modellerinin duyurularını gerçekleştirirken, bunlardan birisi de Galaxy C9 Pro adındaki model olmuştu ve bu akıllı telefon geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak duyurulmuştu.

Pemium metal kasa tasarımı ile dikkat çeken modelin arkasında yer alan anten çizgileri de farklı bir tasarım ile gelirken, ayrıca yüksek ekran / gövde oranı ile dikkat çekiyor. Cihazın önünde fiziksel Home tuşu yer alırken, ayrıca bu tuşa entegre olarak parmak izi tarayıcısı da konumlandırılmış.

Akıllı telefon Altın ve Pembe Altın olmak üzere iki farklı renkte gelmişti ve şimdi de cihazın yeni bir renginin görseli ortaya çıktı. Görünüşe göre Galaxy C9 Pro akıllı telefon şimdi de Siyah rengi ile pazara sunulmaya hazırlanıyor. 

Samsung'un Galaxy C9 Pro akıllı telefonu 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile gelmişti. Cihazın sistm belleği 6GB olurken, ayrıca Samsung'un bu sistem belleği ile sunduğu ilk akıllı telefon modeli olduğunu da söyleyebiliriz.

Akıllı telefon Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 653 yonga setinden güç alıyor. Samsung Galaxy C9 Pro'da dahili veri kapasitesi 64GB olarak yer alırken, ayrıca bu kapasite microSD kart ile arttırılabiliyor. 16MP arka kamera cihazda bulunuyor ve ön kamera da ayrıca 16MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Whatsapp