Galaxy C9 akıllı telefon çok yakında sunulacak

Samsung yakında yeni modeller duyurmaya devam edecek

Farklı modellerle akıllı telefon pazarında lider konumunu devam ettiren Samsung, bugün yeni üst seviye phablet modelini bazı ülkelerde satışa sundu. Galaxy Note7 adı ile gelen bu yeni akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri, suya dayanıklı yapısı, S-Pen desteği ve ayrıca iki yanı kavisli ekranı ile dikkat çekiyor.

İlerleyen dönemde yeni modeller sunmaya devam edecek olan firmanın, iddialara göre bu yeni cihazlarından bire tanesi de Galaxy C9 olacak. Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Güney Kore devi hatırlanacağı üzere Galaxy C5 ve Galaxy C7 adındaki yeni iki akıllı telefon modelini duyurmuş ve Galaxy C olarak yeni bir seriyi pazara sunmuştu.

Bu yeni Galaxy C ailesinin en üst üyesi ise Galaxy C9 olacak ve SamMobile üzerinden gelen bilgilere göre SM-C9000 model numarasına sahip olan bu yeni akıllı telefon "Amy" kod ismi ile geliştiriliyor. Bu yeni akıllı telefonun Galaxy C5 ve Galaxy C7 gibi metal kasa tasarımı ile geleceği kaydedilirken, ayrıca parmak izi tarayıcısına da sahip olacak.

Yeni Galaxy C9 hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, Galaxy C5'in 5.2" ve Galaxy C7'nin de 5.7" ekran ile geldiğini göz önünde bulundurursak, Galaxy C9'un ise 6" civarında bir ekran ile sunulabileceğini söyleyebiliriz. 

Galaxy C5 ve Galaxy C7, şu anda sadece dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de satışa sunulmuş durumda ve Galaxy C9'un da ilk olarak Çin için duyurulacağı kaydedilirken, global pazar için bilgi ise henüz bulunmamakta.

Whatsapp