Galaxy C7'nin Teknik Özellikleri TENAA'da Doğrulandı

Samsung, Galaxy C serisine yeni br üye katmaya hazırlanıyor. Galaxy C7, tanıtım öncesinde TENAA'da Ortaya çıktı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung,  yeni Galaxy C serisi altında orta seviye akıllı telefonlarını sunmaya başladı. TENAA sertifikasyon sürecinde ortaya çıktıktan yaklaşık bir hafta sonra bugün satışa sunulan Galaxy C5'in ardından şimdi de Galaxy C7 modeli TENAA sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy C7'nin TENAA üzerinde ortaya çıkması ile birlikte cihaz hakkında detaylı teknik özellik bilgileri ve görselleri de ortaya çıkmış oldu. 

Samsung Galaxy C7, 5.7 inç büyüklüğünde 1080p full HD Super AMOLED ekrana sahip olacak. Octa-core işlemciye sahip Snapdragon 625 yonga setinden güç alan Galaxy C7, 4GB sistem belleğine sahip ve Android 6.0.1 Marshmallow altında Touchwiz ara yüzü ile geliyor. 32GB ve 64GB dahili depolama alanı seçenekleri ile sunulması planın Galaxy C7, microSD kart desteği de sunuyor. 

SM-C7000 model kod numarasına sahip Samsung Galaxy C7, 1080p video kaydı yeteneğine sahip 16MP arka kameraya sahip olacak. Fakat bu kameranın 4K video kaydı yeteneği olmayacağı belirtiliyor. Öte yandan yeni akıllı telefonun ön yüzünde ise kusursuz selfie çekimleri için 8MP bir kamera kullanılıyor. 

Galaxy C7 akıllı telefonun boyutları 156.6 × 77.2 × 6.7 (mm) ve 165g ağırlığa sahip. 3,300 mAh kapasiteli bataryadan güç alacak olan Galaxy C7, Gold, Beyaz, Siyah ve Rose Gold olmak üzere dört farklı renk seçeneğine ile tüketicilere sunulacak. Tahminlere göre Galaxy C7'nin fiyatının yaklaşık 200 $ civarında olması bekleniyor.

Whatsapp