Galaxy A9 Pro'nun Uluslararası Varyantı FCC'de Ortaya Çıktı

Samsung’un phablet segmentindeki yeni akıllı telefonu Galaxy A9 Pro'nun uluslararası varyantı satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung,  Galaxy A9 Pro modelini uluslararası pazarlarda satışa sunmaya hazırlanıyor. FCC sertifikası alan Galaxy A9 Pro geçtiğimiz ay da WiFi ve Bluetooth SIG sertifikası almıştı. 

Samsung Galaxy A9 Pro Nisan ayında sınırlı pazarlar için satışa sunulmuştu. Güçlü donanım özellikleri ve devasa bataryası ile dikkat çeken Galaxy A9 Pro'nun uluslararası varyantı da heyecanla beklenmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz ay Samsung Galaxy A9 Pro'nun (SM-A910) uluslararası varyantı olduğu belirtilen SM-A910F modeli, Bluetooth Special Interest Group (SIG) sertifikası ve (Standart ve Çift Sim)  WiFi Alliance (WFA) sertifika sürecinde ortaya çıkmıştı. SM-A910F modeli şimdi de FCC sertifikası alarak Amerika Birleşik Devletleri pazarında raflardaki yerini almaya hak kazandı. Ayrıca Galaxy A9 Pro'nun bir modeli daha önce Hindistan'da Zauba kayıtlarında da görülmüştü. 

Galaxy A9 ile benzer teknik özelliklere sahip olan Galaxy A9 Pro 2016, Corning Gorilla Glass camla korunan 6 inç Full HD ekranı ve 5.000 mAh bataryası ile dikkat çekiyor. 32GB dahili depolama alanı seçeneği sunan Galaxy A9 Pro,  4GB sistem belleğine sahip ve octa-core Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor.

Samsung Galaxy A9 Pro'nun uluslararası varyantı hakkında,en çok merak edilen nokta olan fiyatı ve Avrupa'da hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusu ise henüz açıklığa kavuşmuş değil.  

Whatsapp