Galaxy A9 Pro en önemli pazarlardan birinde satışa çıkıyor

Samsung'un Galaxy A9 Pro akıllısı Hindistan'a geliyor...

Samsung'un Galaxy A ailesi içerisinde bu sene sunulan akıllı telefon modellerinden birisi de Galaxy A9 Pro olurken, Mart ayında resmi olarak duyurulan cihaz daha sonra dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de satışa çıkmıştı.

Daha sonra ise Samsung Galaxy A9 Pro'nun uluslararası versiyonu bazı sertifikasyon süreçlerinde ortaya çıkmış ve sonrasında da Malezya'da raflardaki yerini almıştı.

Gelen yeni bilgilere göre Galaxy A9 Pro yeni ve önemli bir ülkede daha satışa sunulmaya hazırlanıyor. Bu önemli ülke dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan olurken, yeni akıllı telefon 26 Eylül tarihinde INR 32,490 (yaklaşık $485) fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran içeriyor. 1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 yonga setinden güç alan akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Galaxy A9 Pro akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamerası da 8MP olarak geliyor. Batarya ise 5.000mAh olarak yer almakta.

Akıllı telefonun renkleri ise altın, siyah ve beyaz olarak belirlenmiş.

Whatsapp