Galaxy A9 Pro (2019), Snapdragon 710 destekli ilk cihaz olabilir

Samsung cephesinin orta segment kullanıcıları için geliştirdiği Galaxy A9 Pro (2019) modeli şirketin ilk Snapdragon 710'lu telefonu olabilir.

Adından akıllı telefon üretimi konusunda sıkça söz ettirmeyi başaran Güney Kore merkezli Samsung firması, orta segment için hazırladığı Galaxy A9 Pro (2019) modeli üzerinde çalışıyor. Cihazın hem ön yüzünde hemde arka yüzünde çift kamera sensörleri bulunması beklenilirken, şirketin bu yapıyla ilk defa dörtlü kamera kurulumuna yer vermesi bekleniliyor.

Firmanın bu cihazla birlikte cihazlarında ilk defa Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 710 yonga setine de güç vermesi beklenilirken, daha önce sızdırılan bilgilerde ise cihazın herhangi bir tasarım bilgisine ulaşılamadı. Ön yüzünde Infinity Ekran yapısına sahip olan bu Galaxy A9 Pro (2019) modelinin daha önce tanıtılan Galaxy cihazlarıyla benzer yapıya sahip olması beklenilirken, ekran içi parmak izi okuma sensörünü barındırıp barındırmayacağı da bilinmiyor.

Ancak bazı kaynakların elde ettiğini öne sürdüğü bilgileri ele aldığımızda, cihazın arka yüzündeki çift kamera sensörünün dikey olarak konumlandırılacağını söyleyebiliriz. Büyük ihtimalle 11 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek olan cihazın uygun fiyat etiketiyle birlikte tüketicilerin ilgisini üzerine çekmesi bekleniliyor.

Kısa süre içerisinde cihazla ilgili birçok test bilgisine ulaşılması beklenilirken, bu test bilgileriyle birlikte cihazın resmi teknik özelliklerinin de gün yüzüne çıkacağı düşünülüyor.

Whatsapp