Galaxy A8 (2018) ailesinin Avrupa fiyatı belli oldu

Samsung'un çift ön kameralı telefon ailesi olan Galaxy A8 (2018)'in fiyat etiketleri herkesi şaşkına çevirmeyi başaracak gibi duruyor.

Android eko sisteminin ve akıllı telefon pazarının en önemli üreticisi konumunda yer alan Güney Kore kökenli Samsung firması, gerçekleştirdiği lansmanla birlikte yeni akıllı telefon modellerini duyurdu. Orta segment kullanıcılarının tercihi olmak adına geliştirilen bu iki yeni modeli Galaxy A8 (2018) ve Galaxy A8+ (2018) olarak duyurulurken, çerçevesiz olarak adlandırabileceğimiz dokunmatik ekranla birlikte geliyor.

Tanıtımı bugün gerçekleştirilen bu iki cihazın resmi olarak ise 2018 yılının ilk ayında satışa çıkacağı belirtilirken, içerdiği teknik özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak. Lansman esnasında cihazların fiyat etiketiyle ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan SamMobile ise konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi.

Ünlü basın organı tarafından firmaya yakın kaynaklar ve tedarikçilerden elde edildiği iddia edilen bilgilere göre Galaxy A8 (2018) isimli model 499 Euro'ya ve Galaxy A8+ (2018) isimli model ise 599 Euro'ya satışa sunulacak.

Yurt dışında bile 2.000 TL'den fazla olan bu ücretlendirme nedeniyle, cihazların ülkemizde en azından 3.000 TL seviyesindeki bir fiyat etiketiyle birlikte çıkış yapmasını bekliyoruz. IP68 sertifikası sayesinde hem su hemde toza karşı dayanıklılık sağlayacak olan bu cep telefonu modelleri, yüksek fiyatları nedeniyle orta segment kullanıcıları tarafından tercih edilebilir olacak mı önemli bir soru işareti?

Whatsapp