Galaxy A7 (2018), Bluetooth sertifikası alırken görüldü

), Bluetooth sertifikası alırken görüldü

Güney Kore merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan Samsung firması, orta segment için geliştirdiği yeni nesil akıllı telefon modeli Galaxy A7 (2018) ile birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından geliştirilen SM-A750FN model numaralı Galaxy A7 (2018) modeli Bluetooth sertifikası alırken gün yüzüne çıkarken, daha önce cihaz benchmark testlerinde de görüntülenmişti.

Orta seviye için geliştirilen bu cihaz 14nm fabrikasyon sürecine sahip olan ve 2.2 GHz frekans hızında çalışan Exynos 7885 yonga setinden gücünü alırken, grafik cephesinde ise Mali-G71 grafik biriminin gücünü ardına alıyor. Daha önce girdiği tek çekirdek testinde 1526 ve çoklu çekirdek testinde ise 4265 puan alan cihaz, kutusundan Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

İçerdiği teknik özelliklerle birlikte Galaxy A8 (2018) modeline oldukça benzer bir performans sunacak olan Galaxy A7 (2018) isimli cihaz, buna rağmen uygun fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekecek. Tüm bu gelişmelere ve cihazdan gelen sızıntılara rağmen sessiz kalmayı tercih eden Samsung yetkililerinin, kısa süre içerisinde bu modeli tanıtmayı hedeflediğini belirtelim.

Bakalım firmanın tanıtacağı Samsung Galaxy A7 (2018) modeli, nasıl bir fiyat etiketiyle birlikte karşımızda olacak.

Whatsapp