Galaxy A6 ve Galaxy A6+'ın Satışa Sunulacağı Pazarlar Doğrulandı

Samsung'un orta seviyedeki yeni akıllı telefonları olması beklenen Galaxy A6 ve Galaxy A6+'ın satışa sunulacağı ülkeler belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Samsung SM-A600FN ve SM-A605G model numaralarına sahip akıllı telefonlar, Geekbench üzerinde ortaya çıktı ve Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6 + akıllı telefonların piyasaya sürülmesi için son hazırlıklarını yapıldığı anlaşıldı. SamMobile'e göre, Koreli şirket gerçekten de bu cihazları piyasaya sürecek, ancak sadece Avrupa, Rusya ve Orta Doğu olmak üzere üç pazarda satışa sunulacak. 

Samsung Galaxy A6, Galaxy A3 (2017) ve daha uygun fiyatlı J serisinden bazı telefonlarda da kullanılan Exynos 7870 yonga seti ile geliyor. Yonga seti, 3GB RAM ile destekleniyor ve büyük ihtimalle Samsung Experience 9.0 arayüzü ve Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olacak. 

Galaxy A6 +, Geekbench'te Snapdragon 625 ve 4 GB RAM ile ortaya çıkmıştı. Bu, büyük bir sürpriz, çünkü Qualcomm yonga setleri ABD dışındaki Samsung telefonları için yaygın olarak kullanılmıyor. Son şkş yıl içinde, Amerika Birleşik Devletleri dışında satışa sunuluyor Qualcomm işlemciye sahip olan tek Samsung cihazı, 2018 yılının başlarında oldukça uygun bir fiyatla satışa sunulan Samsung Galaxy J2 (2018) olmuştu. 

Akıllı telefonların fiyatlarının pazara göre değişeceği açık ancak Galaxy A6 ikilisinin orta seviye yonga seslerinden de anlaşılacağı üzere orta seviyenin alt spektrumunda bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

Whatsapp