Galaxy A3 2016 Sahipleri Cihazlarını Şarj Edemiyor

Samsung Galaxy A3 2016 kullanan bazı kullanıcılar yeni gelen güncellemenin ardından cihazlarının %87'den fazla şarj olmadığını belirtiyor.

Tek bir hata, Galaxy A3 2016 sahipleri için hayatı oldukça zorlaştırıyor. Bazı Galaxy A3 2016 kullanıcılarından gelen bilgilere göre bir Android Nougat hatası sebebiyle cihazlar % 87'den fazla şarj olmuyor. İlk başta çok garip geliyor. Şuan için bu hata ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Çok sayıda Galaxy A3 2016 kullanıcısı bu şarj olmama hatası hakkında forumlarda konu açarak şikayette bulunmaya ve hatayı bildirmeye başladı. Şikayetleri Samsung'un kendi kullanıcı topluluklarında da bildirmeye başladılar. Galaxy A3 2016 modeline sahip olan kullanıcıların bir çoğunun Android Nougat güncellemesini yüklediğini düşündüğümüz zaman sorun çok büyük bir kitleyi etkilemiş durumda.

Bu kullanıcılar, telefonun normal olarak % 80'e kadar şarj olduğunu ve daha sonra neden şarj almadığını ve dolmadığını anlayamıyor. Gözle görülür bir nedeni olmadan cihazlar % 87 ya da benzer pil seviyelerinde şarj olmamaya başlıyor. Önbellek temizleme gibi bazı durumlarda işe yarayan işlemlerin bu hata karşısında işe yaramadığı söyleniyor. 

Bazı kullanıcılar şarj cihazlarını değiştirmeyi ve hatta güvenli modda şarj etmeyi denemiş ancak yinede Galaxy A3 2016 şarj olmama sorununa çözüm bulamamışlar. Cihazı tamamen sıfırlamak yinede soruna çare olmuyormuş. Bununla birlikte Samsung tarafından yakında bir düzeltmenin gönderileceği konusunda bilgiler geliyor. 

Umuyoruz ki en kısa zamanda Samsung yeni bir sistem güncellemesi ile bu önemli sorunu düzeltir ve kullanıcı memnuniyetini sağlar. Eğer sizde Galaxy A3 2016 kullanıyorsanız ve şarj olmama sorunu yaşıyorsanız yorum yazarak bize bildirebilirsiniz.

Whatsapp