Fortnite, Note 9 tanıtımı ile Android'e gelebilir

Samsung firmasının kısa süre öncesinde lanse edeceği Galaxy Note 9 modeliyle birlikte Android dünyasının merakla beklediği Note 9'da Play Store'daki yerini alacak.

Mobil oyun dünyasının özellikle son dönemlerde en çok adından söz ettiren yapımı olarak karşımıza çıkan Fortnite, Android sürümüyle birlikte artık Google Play Store'a merhaba demeye hazırlanıyor. Masaüstü, konsol sürümü ve iOS platformundaki yapımıyla birlikte oldukça popüler bir yapıya kavulana oyunun firmaya yakın kaynaklar tarafından gelen açıklamaya göre 9 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan Galaxy Note 9 lansmanı ardından Android APK'sinin duyurulacağı düşünülüyor.

Samsung ve Epic Games'in özel işbirliğiyle birlikte bu kararın alındığı öne sürülürken, Fortnite isimli yapımın çıkışının ilk 30 gününde sadece Galaxy Note 9 kullanıcılarına özel olacağı daha sonra ise diğer Android cihaz kullanıcılarına da merhaba demesi bekleniliyor. Yani öne sürülen iddiaya göre 24 Ağustos tarihinde piyasaya çıkacak olan oyun, 23 Eylül tarihine kadar sadece mağazada Galaxy Note 9 kullanıcıları tarafından indirilecek.

Ayrıca cihazın ön siparişle birlikte satın alanlara ise oyun içi V-Bucks para birimi hediye edilecekken tutarın 100 ile 150 dolar arasında olacağı belirtildi. Bu hediye ile birlikte ise dilediğiniz kozmetik ürünlerini oyun içerisinde mağazadan satın alabileceksiniz.

Daha önce de buna benzer özel kampanyalar ile karşımıza çıkan Samsung firması, Fortnite isimli oyun ve özellikle oyun içi satın alımlarda dağıttığı 150 dolar değerindeki para kampanyası ile birlikte satışlarını bir adım daha ileriye taşıyabilir.

Whatsapp