Football Manager 2019 Mobile, 2 Kasım'da yayınlanacak

SEGA tarafından geliştirilen Football Manager 2019 Mobile isimli oyun, 2 Kasım itibariyle mobil uygulama mağazalarındaki yerini alıyor.

Bilgisayar, oyun konsolları ve diğer tüm platformlarda oynanan en popüler yapımlar arasında gösterilen Football Manager 2019 Mobile isimli yapım, gerçekleştirilen resmi açıklamaya göre karşımıza 2 Kasım tarihinde resmi olarak çıkış yapacak. Yapım hem Android hemde iOS platformu için mobil cihazlardaki yerini alacakken, son dönemlerde futbol sahalarında sıklıkla rastladığımız VAR terimini de bünyesine kazandıracak.

Oyundan bir önce sürümde resmi olmayan Bundesliga lisansı da yeni sürümde resmi olarak karşımıza çıkarken, yapımda yeni antrenman özellikleri ve pek çok farklı iyileştirme karşımıza çıkıyor. Yönettiğiniz takımın oyuncularından en iyi şekilde yararlanmanız adına antrenmanla önemli işler gerçekleştirebilirken, ayrıca genç yıldızları da çok daha profesyonel bir şekilde geliştirip takımınıza kazandırabileceksiniz.

Oyunun resmi dil seçeneklerine bununla birlikte Almanca dil desteği de kazandırılırken, ayrıca oyunun açılışıyla birlikte karşımıza çok daha iyi ve hızlı bir kolay öğrenmenize dayanlı etkileşimli öğrenci sistemi sunulacak. Oyundaki yeni güncellenmiş olan arayüzü çok daha şık ve çok daha profesyonel bir görünüm sunmayı başarırken, Futbol Manager 2019'da gelişmiş ajan geri bildirimleri, UI geliştirmeleri ve gelişmiş maç öncesi brifingleri yer alıyor.

Football Manager 2019 Mobile ve Football Manager 2019 Touch isimli yapım ücretsiz olarak indirilebilecekken, dilerseniz oyun içerisinde çeşitli dijital alımlar gerçekleştirebileceksiniz.

Whatsapp