FIFA 19, Şampiyonlar Ligi lisansını satın aldığını duyurdu

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 19 isimli oyuna ait tüm detaylar paylaşılırken, oyunun resmi çıkış tarihi de duyuruldu.

Oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi olarak karşımıza çıkan FIFA, bu yıl rakibi olan PES serisini geride bırakmaya ant içmiş gibi duruyor. Bu bağlamda son 10 yıldır rakip oyun yapımcısı Konami'nin elinde bulundurduğu Şampiyonlar Ligi lisansını ele geçiren şirket, rakibine oldukça önemli bir çalım atmayı başarmış gibi duruyor.

FIFA 19 oyunu ile birlikte artık tüm Şampiyonlar Ligi lisansları oyun dünyasında EA Sports'un elinde bulunacakken, bunun haricinde oyun hikaye modu The Journey (Yolculuk) ile birlikte karşımıza çıkacak. Oyunda Alex Hunter'ın hikayesi 3. ve son sezonu hazırlanacakken, Alex'in kardeşi Kim Hunter da oynanabilir karakterler arasında yer alacak.

Kick Off modu ile birlikte oyun içerisinde arkadaşlarınızla kıyasıya bir rekabet içerisine girebilecekken, bu modda arkadaşlarınıza karşı meydana okumaları gerçekleştirebileceksiniz. Oyuncu hareketlerinin tamamıyla simule edildiği oyunda, netleşen ancak henüz detayları bilinmeyen Real Player Motion özelliği de yer alacak.

FIFA 19 isimli oyun gerçekleştirilen açıklamaya göre çıkış tarihini 28 Eylül itibariyle gerçekleştirilecekken, oyunla ilgili elimizde bulunan net bilgilerin sadece bunlarla sınırlı olduğunu da belirtelim. 

.

Whatsapp