FCC Sertifikasını Alan Google Pixel XL 2'nin LG Tarafından Üretileceği Doğrulandı

Google'ın Ekim ayı başında duyurulacak yeni akıllı telefon modellerinden Google Pixel XL 2'nin LG tarafından üretileceği doğrulandı.

Google, saf Android işletim sistemi üzerinde geliştirilen akıllı telefon modellerini geçtiğimiz yıla kadar Nexus markası altında Android üreticileri ile ortaklık yaparak piyasaya sunuyordu. Ancak Amerikalı şirket, geçtiğimiz yıl HTC tarafından üretilen Google Pixel modellerini piyasaya sunmuştu. Google'ın ikinci nesil Pixel modellerini sunması ise heyecanla bekleniyor. 

Bugün, Google'ın yeni nesil Pixel akıllı telefonlarını ne zaman piyasaya sunacağı ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Piyasaya sunulması beklenen Pixel 2 ve Pixel XL 2, FCC sertifika sürecinde ortaya çıktı. 

Google Pixel 2 XL, LG tarafından üretilecek ve LG V30'da da kullanılan ince çerçeveli 6 inç büyüklüğünde P-OLED FullVision ekrana sahip olacak. Cihaz aslında FCC web sitesinde "Pixel" markasıyla listelenmiyor, ancak bu varsayıma yol açan birkaç önemli detay bulunuyor.

G011C model adı, "Google" ile aynı harflere sahip.Ayrıca geçen ay FCC tarafından sertifikalandırılan G011C (Pixel 2 olarak da biliniyor) model numarası ile de uyumlu. 

Google Pixel 2 serisinin Snapdragon 836 yonga setine sahip olacağı iddia ediliyordu. Ancak, Qualcomm'un Snapdragon 836'yı önümüzdeki yılın başlarına kadar ertelemesi nedeni ile bu iki cihazda Snapdragon 835'in kullanılacağı neredeyse kesinleşti. 

Whatsapp