FCC Sertifikasında Blackberry KEY2 Lite Göründü

Blackberry firması bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Blackberry KEY2 modelini resmi olarak duyurmuştu. Şirket şimdilerde Blackberry KEY2 Lite adında yeni bir model üzerinde çalışıyor.

Blackberry firmasının yeni KEY2 modelinin tanıtılmasının üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen yeni BlackBerry Key2 Lite modelinin varlığına ilişkin bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bugün ortaya çıkan bir sızıntı böyle bir modelin kesin olarak piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

BBE100-2 model numarasıyla listelenen cihazın Blackberry KEY2'nin bir varyantı olduğu düşünülüyor. Çünkü KEY2 modelinde de benzer bir model numarası kullanılıyor. Şuan için cihazın teknik özelliklerine dair kesin bilgiler ortaya çıkmasa da Geekbench uygulaması sayesinde bazı önemli detaylar belli oldu.

Geekbench performans testi uygulamasında test edilirken ortaya çıkan Blackberry KEY2 Lite modeli normal KEY2'de bulunan 6 GB RAM belleğinin aksine 4 GB RAM belleği ile beraber geliyor. Şaşırtıcı bir şekilde BlackBerry KEY2'de olduğu gibi KEY2 Lite modelinde de Snapdragon 660 işlemcisinin kullanıldığı görülüyor. Fiyat konusunda bir bilgi bulunmasa da daha düşük donanıma sahip olması düşünülen cihazın doğal olarak KEY2 modelinden daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bir sızıntı kaynağından gelen bilgilere göre BlackBerry KEY2 Lite, kırmızı, mavi ve bakır rengi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek. Telefonun varlığı doğrulanırken, cihazın kesin olarak piyasaya çıkıp çıkmayacağı henüz doğrulanmadı.

Whatsapp