FC Barcelona Oppo F11 Önümüzdeki Hafta Geliyor

Oppo R11 akıllı telefonunun yeni versiyonunu FC Barselona özel versiyonu ile önümüzdeki hafta gün yüzüne çıkaracak.

Oppo, R11 akıllı telefonun yeni bir versiyonunu duyurmak üzere hazırlanıyor. Şirket, 8 Ağustos tarihinde düzenlenecek bir etkinlik için basın mensuplarına davetiye göndermeye başladı ve Oppo R11'in FC Barcelona Edition versiyonunun etkinliğin yıldızı olacağını ima etti.

Yeni modelin standart R11 akıllı telefon ile aynı özelliklere sahip olması bekleniyor ancak Oppo F11 FC Barcelona Edition adını alması beklenen cihazın kullanıcı arayüzü büyük ihtimalle FC Barcelona temalı olacak ve kulübün bazı logoları telefonun arka tarafında işlemeli olacak gibi görünüyor. 

Oppo R11'in teknik özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olan Oppo R11, Qualcomm Snapdragon 660 yonga setinden güç alıyor ve 4GB ile 64GB microSD kart yuvası ile genişletilebilir bellek özellikleri ile destekleniyor. Telefonun arka yüzünde, 20 MP (f/2.6, AF) + 16 MP (f/1.7, PDAF) sensörlerden oluşan çift kamera kurulumu yer alırken, ön tarafta ise 20 MP, f/2.0, 1080p bir kamera bulunuyor. 

Parmak izi okuyucusu ön tarafta yer alan ve 3.000 mAh bataryadan güç alan R11'in yeni versiyonu Oppo F11 FC Barcelona Edition akıllı telefon büyük olasılıkla sınırlı sayıda üretilecek ve henüz açıklanmasa da standart modelden daha yüksek fiyat etiketine sahip olacak. 

Whatsapp