Fatura Ödeme Payfix ile Kolay ve Hızlı

Masrafsız fatura ödeme hizmeti sunan payfix ile her yerden fatura ödeme imkanı ücretsiz hızlı ve çok kolay!

Sanal dünya üzerinden pek çok işlemin yürütüldüğü son günlerde, insanlar fatura ödeme ve buna benzer işlemleri bile tek bir tıkla yapabilmektedir. Bu nedenle bankacılık işlemlerinin kolayca yapılabileceği uygulamalar tasarlanmıştır. Yönelimler sonucunda oluşturulan uygulamalar; Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu aracılığı ile araştırılmakta, güvenilirliği tartışılmakta ve para transfer işlemlerinin yapıldığı kanıtlanmaktadır. Bu uygulamalar üzerinden kişiler birbirlerine dijital ortamlardan para gönderebilmekte, faturalarını ödeyebilmekte ve bütçelerini ayarlama işlemleri yapabilmektedir. Bankacılık işlemlerinin göz açıp kapayıncaya kadar tamamlandığı Payfix sanal dünyası, son derece güvenli işlemlere ev sahipliği yapmaktadır. Bu sanal dünya aracılığı ile kolayca fatura ödeme işlemleri yapılabilirken para da aktarılabilmektedir.

Payfix sanal kart tamamen yasal bir uygulamadır. Uygulama üzerinden yalnızca fatura ödeme ya da para transferi değil şifre belirleme, hesap numarası öğrenme ve buna benzer daha pek çok işlem yapılmaktadır. Tamamen ücretsiz bir şekilde çalışan uygulama, Google Market üzerinden kolay bir şekilde indirilebilmektedir. İndirildikten hemen sonra karşınıza çıkan ekran sizden müşteri numarası ya da Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı girmenizi istemektedir. İstenen bilgiler girildikten sonra internet sitesine özgü bir şifre belirlenmekte ve o şifre 6 ay boyunca kullanılmaktadır. Uygulamaya her giriş yaparken tekrar tekrar hesap bilgisi girmenize gerek yoktur. Ekranınızda yer alan "Hesap numaramı hatırla" butonu sayesinde hesap numarası ekrandan silinmemektedir. Uygulamaya giriş yapıldıktan sonra fatura ödeme Payfix işlemleri kolayca yapılabilmektedir.

 

Payfix Uygulaması ile Fatura Ödeme İşlemleri

Payfix sanal uygulaması ile günün her saati istenen her noktadan hesaba para yatırılabilmekte ve para çekilebilmektedir. Finans sektörü ile uğraşan kişiler tüm döviz kuru işlemlerini tek ekran üzerinden yürütebilmektedir. Payfix üzerinden açılan hesap henüz onay almadıysa bile birtakım para çekme ve yatırma işlemleri yapılabilmektedir. Nakit para yatırmak için ATM'lerden yararlanılabilmektedir. Önceki yıllarda tek fatura için bile ödeme noktalarına gidilmesi gerekiyor ise bu uygulama sayesinde yalnızca internete bağlı bir cihazdan evden çıkmadan faturalar ödenebilmektedir. Fatura ödemek için yapılması gereken tek şey uygulamaya giriş yaparak hesap numarası ve şifre girmek, ardından da ödenmek istenen faturayı seçerek ödeme talimatı oluşturmaktır. Sanal uygulama ile bu kadar basittir.

 

Payfix Uygulaması ile Döviz İşlemleri

Payfix uygulamasına giriş yaparak avantaj dolu döviz işlemlerinden faydalanmak için ilk olarak uygulama üzerinden bir döviz hesabı açılmalıdır. Bu işlem için Payfix uygulaması kişilerden herhangi bir ücret talep etmemektedir. Kolay bir şekilde gerçekleştirilen hesap açma işlemi sonrasında banka hesabından dolar, sterlin, Euro ve buna benzer döviz hesaplarına para yatırılabilmekte ya da bu döviz hesaplarından para çekilebilmektedir. Sanal dünyada döviz hesabından direk olarak para aktarımı da mümkündür. Bunun için yapılması gereken tek şey kişisel açılmış döviz hesabına girmek ve gönderilecek hesabın telefon numarasını ilgili kısma yazmaktır. Eğer kişi uygulamada var ise hesap numarası da yeterli olmaktadır. Döviz işlemlerinin yanı sıra yapılabilen Fatura Ödeme işlemlerinde de hesap numarası önemlidir.

 

Tüm Dünyada Kullanılan Payfix Uygulaması

Payfix sanal dünyanın kolaylıklarından biri de farklı kart seçenekleridir. Kart seçenekleri, kişiyi kredi kartlarındaki gibi borçlandırmamakta ve yalnızca bakiyede bulunan paranın yapılacak online işlemlerde kullanımını sağlanmaktadır. Online olarak yapılacak alışverişlerde ya da market, manav, mağaza gibi alışverişlerde temassız ödeme kullanılabilmektedir. Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan Payfix kartlarda herhangi bir kart ücreti ya da yıllık aidat bulunmamaktadır. https://www.payfix.com.tr/sayfa/kurumsal-kartlar.html Tüm dünyadan gerek payfix fatura ödeme işlemleri gerekse para transferleri kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Yapabileceklerinizi uygulamamızı indirerek rahatlıkla yapabilirsiniz.

PayFix.Com.TR

Whatsapp