Farklı bir Moto M versiyonu BAE'de satışa sunuldu

Motorola, BAE'de yeni ve farklı bir Moto M versiyonunu satışa çıkardı.

Lenovo bünyesinde akıllı telefon modellerini sunmaya devam eden Motorola, bu sene de bir çok yeni model sundu ve son dönemde de pazara sunulan Motorola modellerinden birisi Moto M oldu. Bu akıllı telefon XT1662 model numarası ile Çin'de satışa sunulmuştu. Ancak görülen o ki Çin dışında cihaz biraz daha farklı olarak geliyor.

Baktığımızda Motorola, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Moto M akıllı telefonunu satışa sunarken, bu cihazın XT1664 model numarasına sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca akıllı telefon bazı teknik özellikler açısından da değişiklikler içermekte.

Moto M'in bu yeni versiyonu stok Android işletim isteminin sahip. Çin'de satışa sunulan versiyonda yonga seti olarak MediaTek'in sekiz çekirdekli işlemcili Helio P15 yonga seti yer alıyordu. Ancak bu yeni versiyon da ise MediaTek yerine Qualcomm tercih edilmiş ve Snapdragon 617 yonga seti bulunuyor.

Akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran içeriyor. Çin'de sunulan model 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulurken, bu yeni versiyonda ise 3GB sistem belleği bulunuyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor.

Motorola Moto M akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunurken, ön kamera da 8MP çözünürlük sunuyor. 3.050mAh batarya içeren akıllı telefonun işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Whatsapp