Facebook "Popüler Fotoğraflar" Adı Verilen Instagram Benzeri Bir Özellik Test Ediyor

Facebook, son dönemde düşen popülerliğini ve kullanıcı aktifliğini artırmak için popüler fotoğraflardan oluşan Instagram Benzeri bir görünüm özelliğini test ediyor.

Facebook uygulamasında tam ekran modunda bir video izlerken, ekranı yukarıdan aşağı doğru kaydırdığınızda, Facebook tarafından önerilen videoları görürsünüz. Son zamanlarda gelen bilgilere göre Facebook, "Popüler Fotoğraflar adlı yeni bir özelliği test ediyor ve bu nedenle benzer bir deneyimin fotoğraflar için de sunulacağı tahmin ediliyor. 

Facebook'un mevcut uygulamasında, bir fotoğrafa dokunduğunuzda, siyah arkaplan üzerinde tam ekran moduna geçiliyor ve kaydırma yaptığınızda geri dönülüyor. 

Ancak Popüler Fotoğraflar özelliği ile birlikte facebook algoritması arkadaşlarınız ve diğer herkese açık paylaşımlar arasından sizin için özel fotoğraflar seçecek ve bu şekilde Instagram benzeri yeni bir özellik kazanmış olacak.

Facebook ayrıca, 65 karakterden sonraki açıklamaları kısıtlamalar fotoğrafların kötü görünmesinin de önüne geçmeyi amaçlıyor. 

Popüler sosyal medya platformu TechCrunch üzerinde Popüler Fotoğraflar özelliğini doğruladı ancak özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı .

Whatsapp