@evleaks: Sadece 2 iPhone modeli sunulacak

Evan Blass bu sene iPhone 7 Pro'nun sunulmayacağını iddia ediyor...

Bu sene akıllı telefon üreticileri arka arkaya yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyorlar ve kısa süre içerisinde duyuru gerçekleştirecek firmaların başında da Apple geliyor.

Firma her sene Eylül ayında iPhone modellerini duyururken, bu sene Mart ayında etkinlik düzenlemiş ve iPhone SE adındaki 4" ekranlı modelini gün yüzüne çıkarmıştı.

Ancak, Eylül ayında da etkinlik beklendiği şekilde gelecek ve bu sefer de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki iki akıllı telefon duyurulacak. Ayrıca bazı kaynaklar iPhone 7 Pro olarak üçüncü bir modelin de gün yüzüne çıkacağını iddia ediyor.

Sızıntılarla ünlenen ve büyük oranda da verdiği  bilgiler doğru olan Evan Blass, ya da Twitter'daki adı ile @evleaks, yeni bazı paylaşımlarda bulundu ve bunlardan bir tanesinde de Apple'ın bu sene sadece 2 iPhone modeli sunacağını belirtiyor. Ayrıca bu cihazların Sonora ve Dos Palos kod isimlere sahip olduğu da ifade edilmekte.

Dün bazı görseller ortaya çıkmıştı ve bu görsellerde yer alan cihazların da iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro olduğu kaydedilirken, Evan Blass bunların da sahte olduğunu belirtiyor. Cihazların arkasında haberimizde de yazdığımız üzere S simgesi bulunurken, iPhone 7S / iPhone 7S Plus olarak cihazların gelecek sene gelmesi bekleniyor.

Apple, bilindiği üzere duyuru gününe kadar bilgi paylaşmamakla ünlü ve cihazlar hakkında kesin bilgilerin de Eylül ayında duyuru gününde geleceğini söyleyebiliriz. Ancak yine de ortaya çıkan her bilgiyi sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. 

https://twitter.com/evleaks/status/755280101982502913

Whatsapp