EVE Online Oyunu Project Aurora İsmiyle Android ve iOS İçin Geliyor

Dünya üzerinde milyonlarca farklı kişi tarafından sevilerek oynanan MMORPG türünde ki EVE Online oyunu yakında Android ve iOS işletim sistemleri için geliyor.

EVE Online CCP Games tarafından geliştirilen ve şuanda dünya çapında milyonlarca oyuncusu olan devasa bir online rol yapma oyunudur. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre EVE Online oyunu Project Aurora ismi ile beraber mobil platformlar için yakın bir tarihte gelecek. Bilim kurgu tadında bol aksiyonlu uzay savaşları ile geçen oyunun mobil platformda nasıl bir oynanışa sahip olacağını oyun yayınlandığı zaman daha detaylı göreceğiz.

Project Aurora mobil oyunu Spymaster, Robocide ve Winterstate gibi isimlerle tanınan bir Finlandiyalı oyun stüdyosu olan PlayRaven tarafından geliştirilecek. Ücretsiz oynanabilir olacak olan oyun 2018'de hem Android hem de iOS platformlarında kullanıma sunulacak.

Oyunun ücretsiz olmasından dolayı Project Aurora'nın bazı yüksek fiyatlı uygulama içi satın alma eşyaları ile dolu olmasını bekleyebiliriz. Mobil oyunların artık ücretsiz olarak piyasaya sürüldüğü ve oyundan zevk alarak iyi bir yerlere gelmek için oyun içi satın alma yapmak gerektiğini hepimiz biliyoruz. Tamamen ücretsiz olan oyunların sayısı bir hayli az. Elbette böylesine devasa bir oyununun mobil platformlara tamamen ücretsiz gelmesini beklemek yanlış olurdu.

Çok katmanlı devasa bir evrene sahip olan Project Aurora, oyunculara epik hikayeler sunmayı hedefliyor. Galaksinin merkezine hükmetmek ve evrendeki en güçlü yapı olmak için kendinize ekip arkadaşları bulmanız gerekecek.

Project Aurora 2018 yılında mobil cihazlar için piyasaya çıkacak olsa da sınırlı sayıda ülke için oyun çok daha erken sunulacak. Sınırlı sayıda ülkelere sunulduktan sonra eminiz ki oyunun APK dosyaları internet ortamına sızacaktır. Bu sayede oyunu deneyemeyen diğer oyuncular da oyunu deneyebilecektir.

Whatsapp