Essential Phone'dan, kamera performansını iyileştiren güncelleme

Andry Rubin tarafından temelleri atılan Essential firmasının geliştirdiği Phone (PH-1) isimli telefon, daha iyi bir kamera performansı sunması adına güncellendi.

Android işletim sisteminin mimarları arasında gösterilen Andry Rubin'in kurduğu Essential firması tarafından geliştirilen Phone (PH-1), ilk tanıtıldığı günlerde olağan üstü tepkiyle karşı karşıya kalsa da daha sonra çıkış tarihinin gecikmesi nedeniyle piyasada hayal kırıklığı yaşadı. Gelen bilgilere göre hali hazırda 100 bin ile 200 bin arasında Essential Phone (PH-1) sevkiyatı gerçekleştirilirken, cihazı alan kullanıcıların raporları doğrultusunda bir güncelleme hazırlandı.


Cihazın ilk sahibi olan kullanıcılar Phone (PH-1)'in düşük kamera performansı, düşük işlemci hızı ve çeşitli bir kaç hata hakkında başvuru da bulundu. İlk olarak kamera performansını geliştirmek için çalışmalar başlatan ekip, bunun için özel bir güncellemeyi gün itibariyle cihazlara yolladı.


NMI81C sürüm numarasıyla birlikte yayınlanan güncelleme, azaltılmış deklanşör geçikmesi, düşük ışıklı ortamlarda daha iyi görüntüler çekebilme imkanı ve genel görüntüleme kaltiesinde iyileştirmeler sunuyor.


NMI81C sürüm numaralı güncellemeyi cihazlarına yükleyen kullanıcıların Google Play Store'da bulunan Temel Kamera uygulamasını da güncellemesi gerekiyor. Ayrıca cihaz için yeni bir güncellemenin daha hazırlanmakta olduğu ve bununla ise kamera performansında HDR ayarlamalarının yapılacağı, cihaza bir Portre Modu ile Pro Modu'nun ekleneceği belirtiliyor.

Whatsapp