Essential Phone Yeni Bir Sistem Güncellemesi Aldı

Andy Rubin tarafından duyurulan ve geçte olsa piyasaya sürülen çerçevesiz akıllı telefon Essential Phone modeli yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı.

Mayıs ayında piyasaya çıkan Essential Phone modeli Ağustos ayında ancak sevkıyatına başlanan bir model oldu. Zamanında piyasaya çıkamayan ve bir kaç defa geciken cihaz hatırlayacağınız üzere artık kullanıcılarına ulaşmaya başladı. Şimdi ise Essential Phone modeli için yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Essential Phone için dağıtılmaya başlanan yeni güncelleme özellikle kamera konusunda bir çok yeniliği getiriyor. Yeni kamera uygulaması kalitede genel olarak artış ve bir kaç yeni özelliği kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor. Sürüm numarası 0.1.067 olarak belirtilmiş.

Essential Phone kamera güncellemesi, renkli / mono fotoğraf hızıyla ilgili iyileştirmeler getiriyor. Bunun yanı sıra, güncelleme 360 video özelliği ile ilgili bir düzeltme getiriyor. 360 video kaydetme ile ilgili sorunlarla karşı karşıya iseniz, bu güncelleme yaşadığınız bütün sorunları çözecektir.

Ayrıca, güncellemeden diğer performans ve kararlılık iyileştirmelerini de beraberinde getiriyor. Hatırlatacak olursak Essential Phone 5.71 inç QHD çözünürlükte ekran paneli, yeni nesil Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyordu.

Kamera tarafında görüntü füzyon teknolojisine sahip 13MP çözünürlüğünde RGB + Mono çekim özelliğine sahip 13MP çözünürlüğünde olmak üzere çift arka kamera bulunuyordu. Arka kameranın diyafram aralığı f/1.8 olarak belirtilmiş durumda. Ön tarafında 8MP kamera bulunuyordu. Eğer sizde Essential Phone kullanıyorsanız bu yeni sistem güncellemesini mutlaka yapmalısınız. Bu sayede daha iyi bir kullanıcı deneyimi elde edebilirsiniz.

Whatsapp