Essential Phone Modelinin Aylık Güvenlik Gücelleştirmelerini Çok Hızlı Alacağı Açıklandı

Eski Google yöneticisi tarafından kurulan yeni telefon şirketinin ilk modeli olan Essential Phone cihazının aylık güvenlik yamalarını oldukça hızlı bir şekilde alacağı açıklandı.

Bir Android hayranıysanız ve teknoloji haberlerini sık sık takip ediyorsanız, son zamanlarda herkesin dikkatini çeken yeni bir cihazın piyasaya çıktığının farkında olabilirsiniz. Biliyoruz ki neredeyse her geçen gün yeni bir Android cihazı piyasaya sürülüyor. Fakat bu cihazlar her yönüyle kullanıcıların isteklerini yerine getiremeyebiliyor. Ancak bu sefer bu cihaz diğerlerinden biraz farklı bir durumda.

Andy Rubin tarafından kurulan Essential şirketinin ilk telefon modeli Essential Phone modeli farklı özellikleri ve tasarımı ile ilgiyi üzerine toplamayı başardı gibi görünüyor. Andy Rubin kim diyecek olursanız Android'in yaratıcılarından bir tanesi diyebiliriz. Cihaz bizi özellikleri ile etkilemenin yanı sıra hakkındaki son haberler ile kullanıcıları etkilemeyi başarmış durumda. Andro Guider'in yaptığı açıklamada, Essential Company, yeni telefon modeline aylık güvenlik güncelleştirmelerini düzenli bir şekilde vereceğini doğruladı.

Bu harika bir haber ve Essential Phone neredeyse stok Android yazılımı üzerinde çalıştığı için, güncellemeleri düzenli olarak alması zor olmayacak, ancak çok az şirket bu tarz sözünü tutuyor. Essential PH-1 modeli, Corning Gorilla Glass 5 koruma camıyla kaplı 5.71-inç QHD çözünürlüğe sahip bir ekrana, titanyum bir gövdeye, Snapdragon 835 işlemciye sahip oldukça iddialı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca cihaz 4GB RAM, 128GB dahili depolama ve 3,040mAh pil gücü ile ne kadar üst düzey bir telefon olduğunu bize kanıtlıyor.. Kamera tarafında ise cihaz 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera barındırıyor.

Whatsapp