Essential Phone Modeli Bugün Sahiplerine Doğru Yola Çıkıyor

Farklı tasarımı anlayışı ile dikkatleri üzerine çeken Essential Phone modeli geciken dağıtım süreci ile bir çok kullanıcısını hayal kırıklığına uğratmıştı. Şimdi ise dağıtımlar resmi olarak başladı.

Andy Rubin tarafından kurulan ve yönetilen Essential firmasının ilk akıllı telefonu Essential Phone modeli hakkında en son duyduğumuz haber cihazın yedi gün içinde gönderilmeye başlanacak olmasıydı. Bu haber 16 Ağustos tarihinde ortaya çıkmıştı. Ancak bugün müjdeli bir haber geldi ve cihazın nihayet sahiplerine gönderilmeye başlandığını öğrendik.

Bu da, ön sipariş verenlerin bazılarının yakında Essential Phone cihazlarına kavuşacağı anlamına geliyor. Siparişlerin hepsi aynı anda sevk edilmeye başlamıyor. O sebeple sizin cihazınız elinize erkenden ulaşmazsa panik yapmayın. Ön sipariş veren kullanıcıların çok kısa bir süre içerisinde Essential Phone model akıllı telefonlarına kavuşması bekleniyor.

Bir çok müşteri cihaz daha yola çıkmadan ön sipariş vermişti. Fakat cihazlar söylendiği tarihte yola çıkmadığı için oldukça üzülmüştü. Kullanıcılar haklı olarak çok istedikleri bir cihazın ön siparişini veriyor ve paralarının ödemesini yapıyordu. Ancak cihaz firma tarafından söylenen tarihte dağıtıma çıkmıyor ve müşterilere ulaşmıyordu. Oldukça geciken Essential Phone modeli umarız bundan sonra bu tarz sıkıntılar yaşamaz ve kullanıcılarını memnun eder.

Göz önünde bulundurulması gereken başka bir olay daha var. Essential Phone modelinin nakliyesinin gecikmesinin sebebi cihazla ilgili bazı sorunların olması olabilir. Yani cihazda ortaya çıkan bazı sorunlar cihazın müşterilere ulaşmasını geciktirmiş olabilir. Umuyoruz ki cihazların hepsi sorunsuzdur.

Whatsapp