Essential Phone İçin Üçüncü Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi Geldi

Essential Phone modeli için üçüncü Android 8.0 Oreo beta güncellemesi resmi olarak dağıtılmaya başlandı.

Essential, Android 8.0 Oreo güncellemesini henüz şuanda ilk ve tek olan Essential Phone PH-1 modeli için resmi olarak yayınlamış değil. Şuanda firma sadece Android Oreo beta testlerini bazı seçilmiş kullanıcılar ile birlikte test ediyor. Şirket, güncellemeyi mümkün olan en kısa sürede kullanıcılara sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu bağlamda Essential firması Essential Phone sahiplerinin güncellemeyi daha erken bir sürede test edebileceği bir Android Oreo beta programını başlatmıştı.

Şimdiye kadar Essential Phone PH-1 modeli için iki adet büyük Android Oreo beta güncellemesi firma tarafından yayınlanmıştı. Şimdi ise firma üçüncü büyük Android Oreo beta güncellemesini Essential Phone PH-1 modeli için yayınlamaya başladı.

Önceki güncellemelerden farklı olarak yeni beta güncellemesi çok fazla yeni özellik sunmuyor. Üçüncü büyük güncelleme aslında İkinci beta güncellemesinde bulunmayan Ocak ayı Android güvenlik yaması ve son günlerde milyonlarca cihazı etkileyen iki büyük açık olan Spectre ve Meltdown açıklarını kapatan bir takım önemli güvenlik güncelleştirmelerini içeriyor. Bu sebeple eğer bu telefonu kullanıyorsanız bu güncellemeyi mutlaka yapın. 

Değişiklik günlüğü ayrıca güncellemenin "diğer performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri" içerdiğini belirtiyor. Essential Phone PH-1 model telefonunuza daha önce bir Android Oreo beta sürümünü yüklediyseniz yeni güncellemenin şuanda size bildirim yoluyla OTA üzerinden gelmiş olması gerekiyor. Aksi takdirde yeni güncellemeyi firmanın sitesi üzerinden cihazınıza indirerek kendinizin güncellemeyi yapması gerekiyor.

Whatsapp