Essential Phone için Bir Hafta İçinde Kesin Çıkış Tarihi Açıklanacak

Piyasaya çıkışı yılan hikayesine dönen Essential Phone için bir hafta içinde kesin çıkış tarihi açıklanacağı belirtildi.

Essential Phone piyasaya çıkış destanı devam ediyor. Wall Street Journal'a bugün konuşan şirket temsilcileri, nihayet heyecanla beklenen telefonun gerçek çıkış tarihini bir hafta içinde açıklamaya söz verdi. Bu, Essential Phone akıllı telefonun yedi gün içinde veya daha kısa bir sürede kullanıma sunulacağı anlamına gelmez, Yapılan açıklama, cihazın ne zaman raflardaki yerini alacağını tam olarak gösteren bir zaman çizelgesinin duyurusunu kapsıyor. 

Bu, Essential Phone bekleyenler için kesinlikle güzel bir haber ancak, Essential yetkililerinin Mayıs ayındaki duyuru sırasında akıllı telefonun 30 gün içinde satışa sunulacak açıklamalarını da unutmamak gerekir. Açıkçası verilen sözler tutulmadı ve açıklanan tarihin üzerinden yaklaşık olarak iki ay geçti. Anlaşılabilir bir şekilde, Essential Phone'ufarklı yapan noktalar ve oluşturdukları ilgi, özellikle Galaxy Note8, iPhone 8, LG V30 ve hatta Nokia 8 gibi önümüzdeki bir ayda piyasaya çıkacak büyük duyurularla tükenmeye başlıyor.

Essential Phone zaten Best Buy'da ön sipariş için hazır durumda ve şirket bugün Amazon adlı dev perakendeci ile birlikte sim kilitsiz bir versiyon satışı için anlaştığını doğruladı. Bu da Essential'in yeni bir yatırımcı daha kazandığını ortaya koyuyor. Sprint, Essential Phone'ı sunan tek operatör olacak, ancak kilitsiz model tüm büyük perakendeciler üzerinden satın alınabilecek. 

Whatsapp