Essential Phone Fiyatında 200 Dolar İndirim Yapıldı

Andry Rubin tarafından kurulan şirketin ilk akıllı telefonu Essential Phone modeli için 200 Dolar gibi büyük bir indirim yapıldı.

Birkaç ay önce piyasaya çıkan ve ön sipariş veren ilk kullanıcılara ulaşan Essential'ın yeni akıllı telefonu Essential Phone modeli daha düne kadar 700 $ fiyat etiketi ile satışa devam ediyordu. Ancak, bugünden itibaren başlayarak Essential Phone modelinin yeni bir fiyat etiketi olacak.

Essential Phone tam 200 Dolarlık bir fiyat indirimi aldı ve böylelikle fiyatı 499 Dolara düşmüş oldu. Bu harika bir haber çünkü böylesine yeni bir telefon için 700 Dolar fiyat oldukça yüksekti. Telefon premium tasarıma ve üst düzey özelliklere sahip olsa da, 700 dolar bu cihaz için çok fazlaydı. Ama yapılan bu indirim ile cihazın yeni fiyatının tam yerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Fiyat indiriminin ardından Essential Phone modelini sadece 499 Dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer cihazı 22 Ekim'den önce satın aldıysanız endişelenmeyin, Essential firmasının sizin için bir şeyleri var. Essential şirketi yeni bir Essential Phone veya Essential 360 Kamera satın almak için kullanabileceğiniz 'Friends and Family offer' kampanyası kapsamında 200 Dolar kupon kodunu kullanıcılarına veriyor.

Essential Phone modelinin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak cihazda 2560 x 1312 piksel çözünürlüğe sahip 5,7 inç boyutunda bir ekran bulunuyordu. Telefonun içinde 4GB RAM, 128GB dahili depolama alnı ve üst seviye Snapdragon 835 işlemci bulunuyordu.

Kamera tarafında görüntü füzyon teknolojisi ve 4K video kaydı yapabilen 13MP + 13MP çözünürlüğünde çift kamera yer alıyordu. Diğer özelliklere bakacak olursak 3040mAh pil, IP54 suya dayanıklılık sertifikası, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi gibi özellikler bulunuyordu.

Whatsapp