Essential Phone artık ABD ve Kanada'da Satışa Sunuldu

Andy Rubin'in geliştirdiği Essential Phone PH-1 nihayet Amerika ve Kanada'da satın alınabilir durumda.

Geçtiğimiz ay, Essential Phone PH-1'in ayın sonuna kadar ABD'de ön sipariş müşterilerine teslim edilmek üzere dağıtımına başlanacağı açıklanmıştı. Ve şimdi, merakla beklenen akıllı telefonun açık satışına başlandı. 

Şirketin resmi web sitesinde, stoktan gönderimi sağlanacak Black Moon renk seçeneği 699$ fiyat etiketi ile listeleniyor. 

Essential'ın yanı sıra, cihaz üçüncü parti birçok perakendeci tarafından da satışa sunuluyor. Amazon, Best Buy ve Sprint'in telefonlarını kendi web sitelerinde listelemeleri beklenirken, anında gönderim şu an bu perakendecilerin hiçbirisi tarafından sunulmamakta. Bununla birlikte, Sprint, Black Moon versiyonun 13 Eylül'den itibaren sevkıyatına başlanacağını belirtiyor.

Kanada'da Essential Phone satın alınabilecek tek nokta ise Black Moon renk seçeneği için 1.050 CAD (yaklaşık olarak 865$) fiyat etiketi belirleyen Telus oluyor. 

Konuyla ilgili bir habere göre, akıllı telefonun Kamera uygulaması, birkaç önemli değişiklik getiren yeni bir güncelleme aldı. Temel olarak, güncelleme, 360 video kaydederken kullanıcıların karşılaştığı sorunları düzeltiyor. Artı olarak aynı zamanda bu güncelleme renk / mono görüntü füzyonunu hızlandırıyor. Bu iki değişikliğin yanı sıra, bazı genel kararlılık düzeltmeleri de bu güncelleme ile sunuluyor. 

Whatsapp