Energizer: MWC'de 18.000 mAh Bataryalı ve Katlanabilir Telefon Dahil 26 Telefon Duyurulacak

Pil üreticisi Energizer, MWC 2019'da içerisinde 18.000 mAh Bataryalı bir model ve katlanabilir bir modelin de olduğu 26 yeni akıllı telefonun duyurulacağını açıkladı.

Energizer, MWC'de dört farklı ürün grubuna yayılmış 26 yeni model ile gövde gösterisi istiyor. Bu modeller arasında, 18.000 mAh bataryaya sahip bir akıllı telefon, tüm katılımcıların dikkatini çekecek. 

Ever yanlış okumadınız, on sekiz bin mAh batarya! Ancak, Energizer Power Max P16K Pro'nun geçen yıl açıklanıp ardından iptal edildiğini hatırlayanlar vardır. Bu cihaz, adından da anlaşılacağı üzere , 16.000 mAh'lık bir bataryaya sahipti. Energizer, Power Max P16K modelinin çok az sayıda üretildiğini açıklamıştı. Power Max serisi, 4.000 mAh ve üzeri pilleri sahip akıllı telefon modellerinden oluşuyor. 

Energizer Ultimate ise altı premium akıllı telefonla piyasaya sürülecek yeni bir seri olacak. Bu serinin bir üyesi, katlanabilir form faktöre ve açılır kameralara sahip olacak. Ultimate serisinin performans, yenilikçilik ve şık tasarım olmak üzere üç ana hedefi bulunuyor.  

Energizer'ın MWC 2019'da duyurusunu yapacağı, özellikli telefonlardan oluşan Energy serisi ve dayanıklılığı ile öne çıkacak Hardcase olmak üzere iki farklı seri daha var ve bunlar etkinlikte duyurulacak toplam ürün sayısını 26'ya tamamlayacak. 

Energizer telefon modellerini, Avenir Telecom adlı bir şirket üretiyor ve söz konusu cihazların nasıl bir deneyim sunacağını, önceki önümüzdeki ay MWC 2019'da göreceğiz. 

Whatsapp