En iyi iPhone'un adı iPhone Xs Max olabilir

Apple tarafından kısa bir süre içerisinde tanıtımının gerçekleştirilmesini beklediğimiz 6.5 inç genişlikli OLED ekranlı iPhone modelinin Xs Max olarak isimlendirilmesi bekleniliyor.

Tartışmasız bir şekilde akıllı cep telefonu sektörünün en önemli üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple firması, karşımıza iki adet üst seviye ve bir adette orta segment akıllı telefon modeliyle birlikte çıkmaya hazırlanıyor. Geliştireceği iki üst seviye akıllı cep telefon modelinin 5.8 inç ve 6.5 inç genişliğindeki OLED ekranlı dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleneceği sızdırılırken, bu modellerden birisinin iPhone Xs ve diğerinin ise iPhone Xs Plus olarak isimlendirilmesi bekleniliyor.

Ancak Apple'a olan yakınlığıyla tanınan ve adından sıkça söz ettirmeyi başaran 9to5Mac isimli web sitesi gerçekleştirdiği açıklamayla birlikte, büyük ekranlı yeni iPhone modelinin sanıldığı gibi iPhone Xs Plus olarak isimlendirilmeyeceğini belirtiyor. Firmaya yakın kaynaklardan elde edildiği öne sürülen bilgiye göre, firmanın bu yıl tanıtımını gerçekleştireceği en iyi iPhone modelinin iPhone Xs Max olarak isimlendirileceğini düşünüyor.

iPhone Xs modeline göre çift arka kamera ve daha uzun bir batarya anlayışıyla birlikte geleceğini düşündüğümüz iPhone Xs Max modelinin içereceği diğer teknik detaylara ait bilgiler bilinmiyor. Kısa süre içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz cihazın, sektörün en iyi amiral gemisi cep telefonu modeli olacağını varsaydığımızı söyleyebiliriz.

Sizce Apple firması 6.5 inç ekranlı iPhone Xs modelini Plus ekiyle mi yoksa Max ekiyle mi tanıtır, yorumlarınızı bekliyoruz.

Whatsapp