EMUI 9.0, Global Huawei P10 İçin Yayınlanmaya Başladı

Huawei P10'un global versiyonu için EMUI 9.0 güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Huawei, başlangıçta tüm Kirin 970 yonga setine sahip telefonlarının EMUI 9.0 güncellemesini alacağını açıkladı, ancak geri kalan cihazlarla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Daha sonra, Çinli şirket, 2017 amiral gemisi Huawei P10 da dahil olmak üzere daha fazla cihaz için beta test kayıtlarını almaya başladı. Bugün, Malezya'dan gelen bilgilere göre çift sim kart destekli global Huawei P10'un EMUI 9.0 güncellemesini almaya başladığı belirtiliyor. 

Paylaşılan Eçekran görüntüsü, VTR-L29 model numarasına sahip cihazların, 9.0.1.119 numaralı yapıya sahip 3.38 GB'lık bir güncelleme aldığını gösteriyor. Güncelleme basitleştirilmiş bir arayüz ve gezilmesi daha kolay olan bir ayarlar menüsü getiriyor. Ayrıca, Dijital Yaşam adıyla telefon kullanım alışkanlıklarını izleme özelliği de sisteme ekleniyor. 

Değişiklik listesinde, uygulama açılış hızlarının önceden ağır işleyen bazı görenlerin artık "Şimşek hızında" gerçekleştiği iddia ediliyor ancak GPU Turbo özelliği gelmiyor. Ayrıca, doğadan ilham alan" alarm be zil sesleri de bu güncelleme ile Huawei P10 sahiplerine sunuluyor. 

Güncellemeyi yüklemek için, gelen güncelleme bildirimini tıklamanız yeterli. Otomatik güncelleme özelliğini kapattıysanız, Ayarlar menüsünden Hakkında bölümüne giderek güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. VTR-L29 versiyonu çift SIM olmasına rağmen, çok geçmeden VTR-L09 model numarasına sahip tek SIM kartlı Huawei P10 modelinin de yeni Android güncellemesini alması bekleniyor. 

Whatsapp