EMUI 6.0, Android 8.0 Oreo Tabanlı Geliştiriliyor

Huawei, EMUI 6.0 arayüzü güncellemesini, Android 8.0 Oreo güncellemesi tabanlı olarak geliştiriyor.

Huawei, önümüzdeki bir kaç ay içinde yapacağı lansman ve tanıtım için hazırlıklarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre HiSilicon Kirin 970 yonga setinin tanıtımı IFA 2017'de yapılacak. Yeni amiral gemisi Mate 10 ise Ekim ayında gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Ve son olarak yeni bir Weibo sızıntısına göre EMUI 6.0 arayüz güncellemesinin 2017 yılı sonundan önce piyasaya çıkacağı iddia ediliyor. 

Değişiklik listesine göre,Emotion Kullanıcı Arayüzü yeni bir tasarım ile gelecek ve ayarlar, gezinti için daha kolay tasarıma sahip olacak. Arayüz, "alışkanlık için daha kolay" bir şekil alacak, bu da muhtemelen kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak, zaman içinde daha iyi öneriler verecektir demektir.

 

EMUI, Huawei'nin yan kuruluşu olan Honor da dahil olmak üzere en son çıkan tüm Huawei akıllı telefonlarında yer alıyor. Şüphesiz Huawei Mate 10'un yeni kullanıcı arayüzü ile gelmesini bekliyoruz, ancak Çin merkezli üretici herkesi şaşırtmaya ve EMUI 6.0 güncellemesini 16 Ekim'den önce mevcut cihazlara yönlendirmeye karar verebilir.

Ancak, Huawei Mate 10'un Android 8.0 Oreo güncellemesi ile birlikte gelen ilk Huawei cihazı olacağı ve EMUI 6.0 arayüz güncellemesinin Android 8.0 Oreo güncellemesi tabanlı olarak geliştirildiği göz önüne alındığında bu pek mümkün görünmüyor. 

Whatsapp