Emily Ratajkowski, OnePlus'ın Dash Charge hızlı şarj teknolojisi anlatıyor

OnePlus'ın akıllı telefonlarında yer alan Dash Charge hızlı şarj teknolojisi Emily Ratajkowski tarafından detaylandırılıyor.

Akıllı telefon pazarında sayısız firma, farklı tasarım, donanım özellikleri, yazılım ve teknolojilerle donattığı akıllı telefon modellerini pazara sunuyorlar. Bu cihazlar özellikle de üst seviyede çok farklı özellikler içerirken, fiyat olarak da her geçen gün çok daha pahalı olarak karşımıza gelmekte.

https://www.youtube.com/watch?v=mpQIDeu1DCE

Son dönemde Çinli firmaların öne çıktığı ve bu firmaların sunduğu cihazların oldukça yüksek satış rakamlarına ulaştığını gördük. Dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden birisi de OnePlus olurken, firma az ve öz model ile pazarda yer alıyor. İlk olarak OnePlus One ile 2014'de pazara giriş yapan firma, ilk dönemlerde cihazlarını davetiye usulü olarak satışa çıkarmıştı.

Baktığımızda son dönemde cihazların bataryalarının çabuk bitmesi en büyük sorunlardan birisi olurken, hızlı şarj teknolojileri işte tam da bu anda yardıma koşuyor. Qualcomm'dan QuickCharge, MediaTek'ten Pump Express, Opp'dan VOOC gelirken, OnePlus da Dash Charge adındaki hızlı şarj teknolojisini geliştiriyor ve cihazlarında da kullanıyor.

OnePlus'un Dash Charge teknolojisi hakkında firmadan yeni bir video geldi. Bu video da güzelliği ile dikkat çeken model ve oyuncu Emily Ratajkowski yer alıyor. Görülen o ki ürünlerini tanıtma da ünlüleri kullanmayı tercih eden firmalardan birisi de OnePlus oldu.

Whatsapp