Elephone'nun Anycharger adındaki cihazı yakında geliyor

Çinli Elephone, çok yakında 4 cihazı aynı anda şarj edebilecek olan yeni cihazını sunacak.

Akıllı telefon pazarında cihazlar her geçen gün daha da güçlü donanım özellikleri ile gelirken, ince ve hafif tasarıma sahip cihaz sunma gerekliliği, en zayıf halka olan bataryaların da kapasitelerinin fazla artmasına engel olmakta.

Akıllı telefonların gelişen donanım özellikleri, artan internet hızları, günlük kullanım oranlarının fazlalaşması nedeni ile gün içerisinde iki ya da daha fazla şarj edilebilmesi gerekliliği sonrasında taşınabilir bataryalar çözüm yollarından birisi olmakta.

Elephone'dan ise farklı bir çözüm geliyor. Her ne kadar Elephone'un cihazın taşınabilir bataryaya benzese de aslında bundan farklı. Herhangi bir batarya içermeyen bu yeni cihaz Elephone Anycharger olarak adlandırılmış. Prize bağlanan cihaz üzerinde yer alan USB ve DC portları sayesinde aynı anda birden çok cihaz şarj edilebiliyor.

Elephone Anycharger, aynı anda 4 farklı cihazı şarj edebilme yeteneğine sahip. 3 tane USB portu yer alıyor ve bunlardan bir tanesi 2 Amper 5, 9 ve 12 Volt desteği sunuyor. Diğer ikisi ise sadece 2 Amper ve 5 Volt olarak karşımıza gelmekte. Ayrıca dördüncü olarak da DC şarj soketi ile dizüstü bilgisayar şarj edilebilir.

Henüz bu yeni Elephone Anycharger, cihazının ne zaman ya da hangi fiyat etiketi ile satışa sunulacağına dair ise bilgi bulunmazken, firmanın teknoloji meraklılarını çok fazla bekleteceğini sanmıyoruz. Fiyat olarak da Çinli firmalar düşük fiyatlarla rekabet ettiğinden ilgi çekici bir fiyatla geleceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp