Elephone Z1 akıllı telefon Helio P20 ile geliyor

Elephone Z1 akıllı telefonun MedaiTek'in Helio P20 yonga seti ile geleceği ifade ediliyor.

Akıllı telefon pazarında mücadele eden firmalar, 2017 içerisinde de yeni modellerini sunmaya devam edecekler. Bu yeni cihazlar için bilgiler gelmeye devam ederken, Elephone'un yeni Z1 akıllısı hakkında da bazı detaylar ortaya çıktı. Gelen yeni bilgilere göre Elephone Z1 akıllı telefon MediaTek tarafından 16nm üretim süreci ile geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio P20 yonga setinden güç alacak.

Yeni akıllı telefonun tasarımına bakacak olursak eğer, Akıllı telefonun ön tarafında Home tuşu dikkat çekiyor. Ayrıca yüksek ekran / gövde oranına sahip olan bu akıllı telefonun arka orta kısmında kamera bulunuyor ve kamaranın yanında LED flaş ve altında da parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Ayrıca arka tasarım oldukça dikkat çekici.

Elephone Z1 akıllı telefon 6GB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Firmanın yeni akıllı telefonu Google tarafından geliştirilen Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Henüz Elephone, yeni Z1 akıllı telefonun tüm teknik özellikleri hakkında bilgi vermiş değil. Ancak diğer Elephone akıllı telefon modellerinde olduğu gibi bu akıllı telefonun da nispeten üst düzey donanım özellikleri ile yine fiyat / performans açısından dikkat çekici bir şekilde geleceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp