Elephone S9, eğimli ekran ve düşük fiyatla gelecek

Çin merkezli cep telefonu üreticisi Elephone, S9 olarak isimlendirdiği eğimli ekrana sahip yeni akıllı telefon modelini kamuoyuna lanse etmeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon üretiminin Çin merkezli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Elephone firması, S8 isimli modelle önemli satış rakamlarına ulaşmayı başarmıştı. Bu başarısını devam ettirmek isteyen ve özellikle önümüzdeki yılda sevkiyat sayısını bir adım daha ileriye taşımak isteyen firma, şimdilerde ise S9 olarak isimlendirdiği bir model üzerinde çalışıyor.


2018 yılının ilk günleri itibariyle satışa sunulması ve tanıtılması beklenilen Elephone S9 isimli modelin, 18:9 gövde oranına sahip AMOLED teknolojili bir kavisli ekran üzerinde şekilleneceği düşünülüyor. Bunun yanı sıra telefonun 14 nm ile geliştirilen ve 2.2 Ghz frekans hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 660 SoC işlemcisi ile 6 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alacağı düşünülüyor.


Cihazla ilgili kesin ve net bilgiler elimize ulaşmazken, fiyat bilgisi ve çıkış tarihi hakkında elimizde hiç bir bilgi bulunmadığını söyleyebiliriz. Ancak Elephone S9 modeline ait teknik özellikler ve diğer bilgiler kamuoyuna sızdırılır sızdırılmaz, bizde sizlerin karşınıza yeni haberler ve bilgilerle çıkacağız.


Bakalım firma amiral gemisi olarak tanımlayacağı bu modelle, birlikte satış rakamlarını bir adım daha ileri seviyeye taşımayı başaracak mı?

Whatsapp