Elephone S7 üç versiyon olarak geliyor

Elephone'nun yeni akıllı telefonu S7'nin detayları ortaya çıkıyor...

Çin'in son dönemde iyiden iyiye adından söz ettirmeye başlayan akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Elephone yakında yeni bir akıllı telefon modelini pazara sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni akıllı telefon hakkında da bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın üç farklı versiyon olarak satışa sunulacağı doğrulandı.

Elephone üzerinden gelen resmi bilgilere göre Elephone S7, üç versiyon olarak geliyor. Farklılıklar sistem belleği ve dahili veri kapasitesi açısından gelirken, 2GB / 16GB, 3GB / 32GB ve ayrıca 4GB / 64GB olarak farklı şekilde cihaz sunulacak.

Dual SIM kart desteğine sahip olacak olan Elephone S7 akıllı telefonun arkasında 13MP kamera bulunacak ve ayrıca ön kamerası da 8MP olarak geliyor.

MediaTek tarafından geliştirilen 10 çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T880 grafik işlemci içeren Helio X20 yonga setinden güç alacak olan Elephone S7'nin ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olarak yer alacak.

3.000mAh batarya içerecek olan akıllı telefonun ekranı 5.5" büyüklüğünde ve ayrıca ekran çözünürlüğü de 1920 x 1080 piksel Full HD olmakta. Çok ince çerçeve yapısı içeren akıllı telefon metal / cam kasa tasarımı içerirken, ayrıca parmak izi tarayıcısı da önde fiziksel Home tuşuna entegre olarak geliyor.

Whatsapp