Elephone C1 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Elephone C1 akıllı telefon gün yüzüne çıktı...

Bugün yeni akıllı telefon duyuruları arka arkaya geliyor. Önce Xiaomi'nin yeni Mi 5S ve Mi 5S Plus modellerinin duyuruları Çin'den gelirken, Hindistan'da da Samsung'un yeni Galaxy On8 modeli gün yüzüne çıkmıştı. Bugün akıllı telefon duyuran firmalardan bir tanesi de Elephone olurken, Çinli firmadan yeni C1 akıllı telefon duyurusu geldi.

Yeni Elephone C1 akıllı telefon mavi ve altın renkleri ile gelirken, metal kasa ile oldukça etkileyici bir tasarıma sahip ve fiyatı ile de bütçesi fazla olmayan teknoloji meraklılarını hedefliyor. Yeni akıllı telefon sadece 119.99$ fiyat etiketine sahip.

Cihazın teknik özelliklerini sayacak olursak eğer, Elephone C1, 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor.

Çift SIM kart desteğine de sahip olan yeni akıllı telefon Elephone C1, 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T720MP grafik işlemci içeren MediaTek MT6737 yonga setinden güç alırken, sistem belleği 2GB ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Ayrıca bu kapasite microSD kart ile de arttırılabilmekte.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Elephone C1 akıllı telefon 13MP arka kamera içeriyor ve ön kamerası da 2MP olarak geliyor. Batarya is 2.850mAh olarak yer almakta.

Cihazın ön satışlarının ise yarın itibari ile başlayacağı ifade edilmekte. Ön satış süresince 109.99$ olarak satın alınabilecek.

Whatsapp