Elephone C1 akıllı telefon görselleri geldi

Elephone yakında yeni bir akıllı telefon modelini pazara sunacak...

Çin'in iyiden iyiye yeni modelleri ile yükselişini sürdüren akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Elephone bir süredir S7 ve R9 adındaki yeni iki modeli ile gündemdeydi ve şimdi de bir başka model Elephone C1 hakkında bilgiler geldi. Henüz resmi olarak duyurulmayan bu yeni akıllı telefonun iki rengi olarak mavi ve altın renklerin göründü.

Baktığımızda başarılı bir tasarıma sahip olan akıllı telefonunu ön tarafından kapasitif tuşlar yer alırken, arka tarafta ortada ise kamera bulunuyor ve onun da altında parmak izi tarayıcısına yer verilmiş. Alt tarafta şarj girişi ve hoparlörler bulunurken, 3.5mm kulaklık girişi ise üst tarafta bulunuyor.

Elephone'un yeni akıllı telefonu 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olacak.

Henüz Elephone C1 hakkında bilinenler bu kadar olurken, kısa süre içerisinde daha detaylı bilgilerin gelmesini bekliyoruz.

Çin kökenli firma bu ay büyük ihtimalle Elephone S7 ve R9 adındaki akıllı telefon modellerini satışa sunacak. Bu akıllı telefon Samsung'un Galaxy S7 modeline oldukça benzerken, Çinli firmaların zaman zaman Apple ve Samsung başta olmak üzere farklı üreticilerinin cihazlarının tasarımlarını kullandıklarını biliyoruz. 

Whatsapp