Elephone, 3 kameralı telefon üzerinde çalışıyor

Çin merkezli Elephone firmasından gelen sızıntıya göre, firma 3 arka kamera sensörüyle birlikte gelecek olan yeni akıllı telefonu üzerinde çalışıyor.

Uygun fiyat etiketli ancak performanslı akıllı cep telefonu modelleriyle sektörde sıkça adından söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Elephone firması, arka yüzeyinde üç farklı kamera sensörünü içeren cihaz üzerinde çalışıyor.

Yaklaşık 2 yıl öncesinde tanıtımını gerçekleştirdiği Huawei P9 serisi ile tüketicilere ve üreticilere çift kamera anlayışını benimseten Huawei firması, P20 Pro amiral gemisi sayesinde ise sektöre şimdilerde ise 3 kamera anlayışını benimsetmeyi başardı. Bu trende uymak için kolları sıvayan Elephone firmasının da bir cihaz üzerinde çalıştığı görülürken, cihaza ait diğer detaylar kamuoyuna sızdırılmadı.

Ancak sızdırılan detayları ve videoyu ele aldığımızda cihazın tam olarak bir amiral gemisi olarak karşımıza çıkacağını ve çok yakın zaman içerisinde cihazla ilgili sızıntıların kamuoyuna yansıyacağını söyleyebiliriz.

Kızaklı çift kameralı Elephone geliyor


Akıllı telefon üretiminin Çin merkezli ismi olarak karşımıza çıkan Elephone firması, dünyanın ilk kızaklı ön kameralı telefonu Vivo NEX ardından şimdide kızaklı çift ön kameraya sahip telefon modellerini geliştirmek için kolları sıvadı. Tıpkı Vivo NEX'te olduğu tasarım anlayışını ele alan cihazın ön yüzünde herhangi bir ekran çentiği ve çerçevesine yer verilmeyecekken, ekran kasa oranı yüzde 95 civarında olacak.

Whatsapp