Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucusuna Sahip Vivo X20 Plus UD 24 Ocakta Tanıtılacak

Vivo'nun geçtiğimiz haftalarda CES 2018 fuarında gösterdiği ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olan akıllı telefonu Vivo X20 Plus UD modeli 24 Ocakta resmi olarak tanıtılacak.

Ekranın altındaki yer alan parmak izi okuyucusuna sahip Vivo X20 Plus UD 24 Ocak'ta resmi olarak firma tarafından düzenlenecek olan bir etkinlik ile duyurulacak. Tarih, Pekin'de yapılması planlanan etkinlik için davet gönderen şirket tarafından da onaylandı.

Daha önceden ortaya çıkan TENAA listesine göre Vivo X20 Plus UD modelinde 6.43 inç boyutunda 18: 9 orana sahip Full HD Plus çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekran paneli bulunacak. Ayrıca cihaza güç verecek işlemci ise Snapdragon 660 yonga seti olacak. Arka tarafta 12 MP çözünürlüğünde bir ana kamera bulunacak ve bu kamera sensörü f / 1.8 diyafram aralığına sahip olacak. Cihazın arka tarafında yer alacak olan ikinci yardımcı kameranın ise 5 MP çözünürlüğe sahip olacağı belirtilmiş. İkinci kamera arka planı bulanık yaparak fotoğraf çekmenize imkan sağlayacak.

Vivo firması geçtiğimiz haftalarda başlayan CES 2018 fuarında bu cihazın bir prototipini zaten kullanıcılara göstermişti. Ekrana gömülü parmak izi firmanın iddiasına göre 0.7 saniyede cihazın kilidini açarak hazır hale getiriyor. Elbette normal parmak izine karşı biraz daha yavaş gibi görünse de doğruluk olarak oldukça iyi işler çıkardığını söyleyebiliriz.

Daha önce ortaya çıkan söylentiler doğruysa, Vivo X20 Plus UD'nin fiyatı 3.998 CNY yani yaklaşık 625 $ veya € 510 civarında olacak. Ekim ayında resmi olarak satışa sunulan bir önceki model olan normal Vivo X20 Plus modelinden daha pahalı olacak diyebiliriz. Bir önceki model olan Vivo X20 Plus'dan 78 $ civarında daha pahalı bir fiyat etiketine sahip olacak.

Whatsapp