EISA Ödülleri: Samsung Galaxy S8 En İyi Akıllı Telefon Seçildi

EISA ödüllerinde en iyi akıllı telefon Samsung Galaxy S8 olurken, Huawei de üç dalda ödül le layık görüldü.

EISA Ödülleri verildi ve Samsung Galaxy S8'in en iyi akıllı telefon seçildiği ödüllerden Hauwei üç dalda ödüle layık görüldü. Ancak Galaxy S8 ve S8 +, en beğenilen En İyi Akıllı Telefon ödülünü evine götürdü. EISA jürisi, Galaxy S8 için "her şeyi yapabilir" anlamında“do-it-all” terimini kullanıyor ve Infinity Display, "mükemmel" kamera ve hatta kötü niyetli Bixby asistanı için övgüde bulunuyor. 

Huawei, Honor 8 Pro, tasarımı, VR özellikleri ve güçlü batarya özellikleri sayesinde "En İyi Tüketici Akıllı Telefonu" ödülünü aldı. Huawei P10 ise Leica markalı lenslere sahip kamera modülü ve portre modu ile En İyi Akıllı Telefon kamerası ödülüne layık görüldü.

Huawei'nin akıllı saati Huawei Watch 2, En İyi Giyilebilir Cihaz ödülünü, hem ofiste hem de spor salonunda mükemmel uyumu ile kullanılması nedeniyle ödüllendirildi.

NOA Element H10le akıllı telefon ise 4GB RAM kapasitesi ve MediaTek Helio X27 yonga seti ile "Best Buy Akıllı Telefon"  ödülüne layık görüldü. NOA Element H10le akıllı telefon hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki tabloda göz atabilirisiniz. 

<a href='http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/noa/h10le/NOA-H10le.html' target='_blank'><img src='http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/noa/h10le/extimage/NOA-H10le.html' width='625' height='300' border='0' alt='NOA H10le technical specifications' title='NOA H10le technical specifications' /></a>

Whatsapp