Eğer paranız çoksa, iPhone X Tesla'yı kaçırmayın

Rus merkezli Caviar firması güneş enerjisiyle şarj olabilen ultra lüks akıllı cep telefonu iPhone X Tesla'nın duyurusunu gerçekleştirdi.

Akıllı cep telefonu dünyasında tüketiciler kimi zaman teknik özelliklere önem verse de, kimi zamanlarda ise tercihini lüks tasarımdan yana kullanıyor. Bu bağlamda maddi durumu iyi olanlar için Rus Caviar isimli şirket tarafından hazırlanan iPhone X Tesla isimli cihaz, üzerinde yer alan güneş panelleri sayesinde şarj olup sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Daha önce birçok iPhone modelini lüks olarak dizayn eden Caviar firması, bu cihazın arka kapağında güneş paneliyle kaplı özel bir karbon fiber kapak kullanmış. Kapak içerisinde bulunan ek batarya kapağın üzerindeki güneş paneli sayesinde şarj olurken, bu ek bataryanın ise iPhone X bataryasını şarj ettiğini böylelikle batarya ömrüne zarar vermediğini söyleyelim.

Telefonunuzdaki güneş panellerinin çalışması için herhangi bir buton yada tuşa tıklamanız gerekmezken, güneş panelini aktif hale getirmek için telefonunuzu yüzüstü bir alana bırakmanız yeterli oluyor. Cihazın kenar çerçeveleri tamamıyla altından dizayn edilirken, güneş panelli kapak ile cihazın kalınlığı 16mm civarına kadar ulaşmış.

Caviar isimli şirket tarafından ilk olarak 99 adet üretilen iPhone X Tesla isimli cihazın üretim sayısı daha sonra gördüğü yoğun talep nedeniyle 999 adete çıkartılmış. İlk üretilen iPhone X Tesla modeli Elon Musk'a hediye edilirken, şirketin Tesla şirketi ile herhangi bir ilgisi olmadığını da hatırlatalım.

Caviar'ın resmi web sitesini ziyaret ettiğimizde iPhone X Tesla isimli cihazın 64 GB kapasiteli modeline 4590 dolar ve 256 GB kapasiteli modeline ise 4829 dolarlık fiyat etiketiyle sahip olabileceğinizi söyleyelim.

Whatsapp