EaseUS ücretsiz veri kurtarma sihirbazı ile silinmiş ve kaybedilmiş verileri geri getirin

EaseUS ücretsiz veri kurtarma yazılımı, silinmiş ve kayıp verileri geri getirmek için diğer yazılımlara göre uzak ara en çok kullanılan ve tercih edilen yazılımdır.

EaseUS ücretsiz veri kurtarma yazılımı PC, SD kart, CF kart, iPod, diğer hafız kartları, Mac masaüstü ya da Mac notebookta silinmiş ve kayıp verileri geri getirmek için diğer yazılımlara göre uzak ara en çok kullanılan ve tercih edilen yazılımdır. Hem kişisel hem de firma kullanımlarında %100 olarak güvenli bir şekilde kullanılabilir.

Kısa bir zaman içerisinde sadece üç adımda kayıp ve silinmiş verilerinizi geri getirebilirsiniz. Yanlışlıkla fotoğraflarınızı, dosyalarınızı, ses dosyalarınızı, mailleriniz ya da diğer tür dokümanlarınızı mı kaybettiniz? Verilerinizin tamamen silinmesi sizin için en çok kaygı verici durum mu? Bu yazılım sizin bu kaygılarınızı tamamen kaldıracak. Artık endişelenmeniz gerekmeyecek, çünkü artık yanlışlıkla silinen ya da kaybolan verilerinizi kısa bir süre içerisinde geri getirebileceksiniz. Hem de herhangi bir profesyonel deneyime ihtiyaç duymadan.

Her sene bu güçlü yazılım güncelleniyor ve en son sürüm de 2018 yılı içerisinde yayınlandı. Düşünün nasıl oluyor da bu yazılım böyle hızlı ve kolay olarak çalışabiliyor?

Bu ücretsiz veri kurtarma yazılımı kullanımı ne kadar kolay?

Diğer veri kurtarma yazılımlarının aksine en çok kullanılan yazılım olan EaseUse ile,  sadece göz kırpma süresinde kolaylıkla verileriniz tekrar cihazına geri getirebilirsiniz. Yazılımda üç ana adım bulunuyor. Çalıştır, tara ve geri getir. Yazılımı yüklediğiniz an itibari ile birlikte, verilerinizi nasıl kurtarabileceğinize dair ipuçlarını alacaksınız. Unutmayın bu yazılım ücretsiz ve yapmanız gereken sadece indirmek.

İlk başlangıç olarak EaseUse veri kurtarma yazılımını Google Play Store ya da Apple App Store üzerinden indirmeniz gerekiyor. Ücretsiz veri kurtarma yazılımı çalıştırıldığında seçenek düğmesinde yer alan tara kısmını bulacaksınız. Tara butonuna tıkladığınızda, hızlı tarama gerçekleşecek ve hemen arkasından da daha detaylı tarama otomatik olarak yapılacak.

Detaylı tarama (Deep Scan) sonrası sonuçlar

Detaylı tarama, daha fazla dosya için tarama yapılabilmesine olanak sağlıyor. Tarama bittiğinde yazılım tüm dosyaları listeleyecek ve yapmanız gereken tek şey ise Recovery butonuna tıklamak ve dosyayı cihazınıza tekrar geri getirmek. Burada unutulmaması gereken en önemli şey ise, dosyanın diske geri getirilmemesi gerektiği. Bunun amacı, süreçte herhangi bir aksaklık yaşanması durumunda dosyanın kaybedilmemesi içindir.

Sonuç

Hard disk kurtarma artık çok daha kolay. Önemli belgelerinizi kaybederseniz sorunsuz bir şekilde ücretsiz olarak bu belgeleriniz geri getirebilirsiniz. Bu kurtarma yazılımı binlerce kullanıcıyı, önemli belgeleriniz kaybetme korkusundan kurtarmıştır. Yeni yazılım sürümü şu anda yayınlanmış ve durumda ve kolayca indirebilirsiniz. Bu yazılım 2GB’a kadar verileri kurtarabilen eşsiz bir yazılımdır. Bir çok kullanıcı EaseUse veri kurtarma yazılımını bir çok senedir kullanıyor ve siz de kullandığınıza pişman olmayacaksınız. Siz de şimdi indirin ve korkularınızı ve endişeleriniz geride bırakın.

Whatsapp