DxOMark: Samsung Galaxy S10+ Kamerası, Mate 20 Pro'nunki Kadar İyi 

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S10+'ın kamerası, DxOMark testlerinden tam not aldı.

Samsung'un Galaxy S10 ve S10 +'da kullandığı yeni üçlü kamera kurulumu şüphesiz, iki akıllı telefonun en önemli satış noktalarından biri olacak ve DxOMark da bu kameranın çok iyi olduğunu düşünüyor. Galaxy S10+'ın .üçlü kamerası, DxOMark'dan toplam 109 puan alarak Mate 20 Pro ve P20 Pro ile aynı başarıyı yakaladı. 

Ve ilginç bir şekilde, Galaxy S10 + fotoğraf ve video puanları sırasıyla 114 ve 98 olurken, aynı zamanda Mate 20 Pro ve P20 Pro da bu testlerde aynı kamera puanlarına sahip. Ancak selfie kamerası söz konusu olduğunda, Galaxy S10+ bir adım öne geçiyor. Aslında, DxOMark'ın selfie kamerası test sıralamasına göre, Galaxy S10+ Pixel 3'ü geride bırakarak Galaxy Note9'u yakın takibe aldı. 

Galaxy S10+ kamera kalitesine geri dönelim. Amiral gemisi akıllı telefon, geniş dinamik aralık, iyi pozlama, doğru renk üretimi ve etkileyici bokeh efekti gibi özellikleri bulunuyor. Video kayıt yetenekleri, en dikkat çekici çerçeve ve görüntü sabitleme özelliği ile de öne çıkıyor. 

Elbette, hiçbir şey mükemmel değildir, bu nedenle DxOMark testlerinde ekibi, resimdeki ince detayların ve keskinliğin kaybına ve parlak ışıkta patlamaya ilişkin birkaç açıklama paylaştı.

Fakat sonuç olarak Galaxy S10 ve Galaxy S10+ kamera performansı söz konusu olduğunda, 2019'daki rakipleri biraz zorlanacak gibi görünüyor. 

Whatsapp