Duyurusu Yapılmayan Vivo V9, Endonezya'da BillBoard'larda Göründü

Vivo'nun henüz duyurusu yapılmayan akıllı telefonu Vivo V9, Endonezya'daki reklam panolarında yerini aldı bile.

Tayvanlı üretici Asus, dün iPhone X benzeri çentikli tasarıma sahip Zenfone 5 ve Zenfone 5z akıllı telefonlarını duyurmuştu. Ancak, Android işletim sistemli bir akıllı telefonda aynı çentik tasarımına sahip olmak istiyoryasanız, Vivo V9 yakında yeni bir seçenek olacak gibi görünüyor. 

Aşağıdaki resimde de gördüğümüz üzere Çin üretici vivo'nun yeni modeli Vivo V9 akıllı telefon da bu özellikle geliyor. Bu görüntü, Gsmarena'nın meraklı bir okuru tarafından çekildi ve telefonun Endonezya'nın Bangka Adası'ndaki Pangkal Pinang Şehrindeki vivo mağazası ve reklam panosunda yer aldığını ortaya çıkardı. 

Vivo V9 akıllı telefonun büyük utanma ince çerçevelere birlikte, 24MP ön kameraya sahip olacağı görünüyor. Reklam panosundaki telefonun ekranındaki Angel Mo, Endonezyalı bir şarkıcı, söz yazarı, aktris ve aynı zamanda vivo'nun V serisinin ülkedeki marka büyükelçisi. 

Vivo V9 hakkında başka hiçbir ayrıntı henüz bilinmiyor ve garip bir şekilde sızıntı noktasında eksiklikler var. İyi tarafından bakarsak da Vivo V9, en azından bir ülke için duyurulmuş durumda ve yakın zamanda daha fazla ülkede resmiyet kazanacağını tahmin ediyoruz. 

Whatsapp