Doogee V Ekrana Gömülü Parmak İzi ve Çentikli Tasarım İle Resmileşti

İspanya merkezli Doogee firmasının yeni akıllı telefonu Doogee V modeli çerçevesiz ve çentikli tasarımının yanı sıra ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İspanyalı akıllı telefon üreticisi Doogee yeni akıllı telefonu Doogee V modeliyle dikkatleri üzerine çekmek istiyor. Doogee V modeli ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve çentikli çerçevesiz tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu kullanacak ikinci cihaz olma özelliğine sahip olan Doogee Vİspanyanın Barcelona şehrinde 27 Şubat'ta düzenlenecek olan MWC 2018 fuarı kapsamında tanıtılacak.

Doogee V, 6.21 inç boyutunda AMOLED 18: 9 orana ve Full HD Plus 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran paneli kullanacak. Cihazın ön tarafında herhangi bir düğme bulunmuyor fakat sensörler ve ön kamera için küçük bir çentik bulunuyor.

Arkadaki çift kameralara çift LED flaş eşlik ediyor. Doogee, tarafından gelen bilgiye göre bu kameralar 16 MP + 8 MP çözünürlüğe sahip olacak. Merceklerden herhangi birinin optik yakınlaştırma veya arka plan bulanıklığı gibi özelliklere sahip olup olmayacağı belli değil. Arka taraf camdan oluşuyor ve cihazda NFC desteği bulunuyor.

Doogee V'de ayrıca 4.000 mAh gibi oldukça büyük bir pil bulunurken ayrıca USB-C bağlantı noktası da bulunuyor. Doogee firması henüz bu yeni cihazının yonga setini, RAM belleği miktarını ve dahili depolama alanı gibi özelliklerini açıklamadı. Fakat cihazın yapay zeka ile ilgili özelliklere sahip olacağı söylendi. Bu hafta içerisinde yeni cihazın bütün detayları ile tanıtılacağını umuyoruz.

Whatsapp